Tilbud

Auto Finesse – Spritz (Interiør Detailer)

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 53,40 kr..

Auto Finesse Spritz er en anti-statisk interiør quick detail spray, der vedligeholder kabinen i din bil. Kan bruges på alle plast-, vinyl- og gummioverflader.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

OBS: Vi arbejder på højtryk med at udarbejde vores egen beskrivelse af produktet. Indtil da kan du læse Auto Finesses beskrivelse af produktet som automatisk er blevet oversat til dansk. Har du nogen spørgsmål til produktet kan du kontakte os på mail@cleanride.dk

Auto Finesse® Spritz er den perfekte interiørdressing til de tidspunkter, hvor du blot ønsker at bevare den fabriksfriske indvendige finish af en helt ny bil. Spritz er en indvendig hurtig detalje, der er i stand til både let at rengøre og beskytte indvendig plastik og vinyl i ét trin. Dens letanvendelige vandbaserede formel er spækket med UV-hæmmere for at beskytte mod falmning og efterlader en naturlig mat finish, der er tør at røre ved.

Brugsanvisning:
Auto Finesse® Spritz er velegnet til brug på alle moderne plast-, vinyl- og gummioverflader. Hvis interiøret er meget snavset, skal du først rengøre med et mildt indvendigt universalrengøringsmiddel som Auto Finesse® Total, før du påfører Spritz. Til let støv, fingeraftryk og milde indvendige film kan Auto Finesse® Spritz bruges alene. Begynd med at give flasken en god shake for at integrere ingredienserne. Dug let en sektion ad gangen med Auto Finesse® Spritz, og polér til en ren, mat finish med et almindeligt mikrofiberhåndklæde. Alternativt kan du sprøjte produktet direkte på et mikrofiberhåndklæde, fordele det på overfladen og derefter vende kluden til en tør side for at pudse resterne af.