Udsolgt!

Auto Finesse – Glide (Clay Lube)

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 53,40 kr..

Udsolgt!

Varenummer (SKU): AF-GLD500 Kategori:

Beskrivelse

OBS: Vi arbejder på højtryk med at udarbejde vores egen beskrivelse af produktet. Indtil da kan du læse Auto Finesses beskrivelse af produktet som automatisk er blevet oversat til dansk. Har du nogen spørgsmål til produktet kan du kontakte os på mail@cleanride.dk

SUPER SLICK LER SMØREMIDDEL
Mange lersmøremidler er hurtige detaljer, der genbruges på grund af deres naturligt glatte formuleringer. Men nogle hurtige detaljer indeholder ingredienser, som aktivt vil nedbryde en lerstang, hvilket får den til at gå i opløsning under brug. Andre hurtige detaljer er simpelthen ikke glatte nok til at give en super glat overflade for at sikre, at din lerstang kan bevæge sig frit. Kort sagt, intet gør jobbet så godt som et produkt designet specifikt til den aktuelle opgave.

Det har Auto Finesse gjort ved at designe et smøremiddel, der er designet til udelukkende at blive brugt som ler-glidecreme – og intet andet. Ved at skræddersy produktet til formålet sikrer det maksimal smøreevne – gode nyheder til lakering. Brug af Glide er afgørende for at reducere chancerne for at ødelægge følsomme malingsfinisher under lerprocessen.

Funktioner og fordele:

  • Ekstremt glat formulering tillader ler at glide hen over maling og glas
  • Reducerer chancerne for at introducere marring til følsomme lakfinisher
  • Vil ikke aktivt nedbryde lerstænger

Brugsanvisning:

  • Du skal blot sprøjte rigeligt over overfladen, der skal leres
  • Sørg altid for, at overfladen, der skal leres, er tilstrækkelig våd til at sikre maksimal glidning!

Teknisk specifikation:

  • Beregnet til brug som lersmøremiddel
  • Indeholder ikke olier eller polymerer